+ 381 25 5827 701 info@skolastapar.edu.rs

Oбавештење о измени школског календара

У складу са актуелним ванредним стањем, донета је одлука о промени календара образовно-васпитног рада основних и средњих школа за школску 2019/2020. годину на територији АП Војводине.

СОС телефони

Важни бројеви телефона као помоћ у кризној ситуацији

НАШИ ПРЕДЛОЗИ ЗА ДАНАС

Добра књига је увек добар друг, због тога je нaш предлог за данас да посетите неку онлајн- библиотеку и пронађете нешто за вас.

Наши предлози за данас

Поводом Светског дана поезије одлучили смо да данашњи предлози буду везани за поезију коју можете да читате путем интернета.

Ванредне мере и квалитетно провођење слободног времена

У условима ванредних мера, тешко је организовати слободно време, јер не можемо да се крећемо слободно. Културне институције нам омогућавају да посетимо и погледамо садржаје од куће. Предлоге стручног сарадника наше школе за квалитетно провођење слободног времена можете погледати у наставку.

Учење на даљину

Основна школа ,,Бранко Радичевић“ у Стапару успела је да само у једном дану платформу Edmodo учини јасном и приступачном свим родитељима, односно ученицима, оспособивши све наставно особље за руковођење истом. Наставници и учитељи ове школе већ годинама прате све наставне иновације и иду у корак са истим, а ова ситуација у којој се сада налазимо мотивисала нас је (и инспирисала) да похрлимо ка решавању исте на начин који ће бити у највећој мери сврсисходан за ученике, који су нам увек били приоритет.

Распоред часова

У циљу реализације наставе и учења на даљину, конципиран је распоред часова.

Обавештење за родитеље/законске заступнике ученика

Поштовани, у наставку је обавештење о настави на даљину током ванредног стања које је намењено родитељима/законским заступницима ученика.

Обавештење за ученике и родитеље

Поштовани ученици и родитељи, на линку www.rasporednastave.gov.rs можете преузети распоред наставе која ће се емитовати на каналу РТС 3. На истом линку ће бити и доступан распоред конципиран по разредима.

Обележавање Дана школе

Традиционално Дан школе смо прослави низом активносту у периоду од 9. до 13. марта. Недеља је протекла богатим и разноврсним садржајима, које су осмислили ученици заједно са својим учетељима и наставницима.