+ 381 25 5827 701 info@skolastapar.edu.rs

Пројекција филма

У сарадњи са Културним центром "Лаза Костић" Сомбор 24.04.2018. године, у нашој школи, реализована је пројекција документарног филма "Србија и Браничево у Великом рату (1914-1918.године)".

Нови распоред часова

Од петка, 11.05.2018. године настава ће се реализовати по новом распореду часова.

Три награде на конкурсу "Крв живот значи"

И ове године Црвени крст Србије реализовао је конкурс под називом „Крв живот значи“ , којим се млади анимирају за идеју добровољног давања крви. Наша школа је такође учествовала на њему и то у конкуренцији нижих и виших разреда са литерарним и ликовним радовима и при томе забележила завидне резултате .

Обука из пружања прве помоћи

Поводом обележавања 8.маја , Светског дана Црвеног крста, 07/05/2018.године реализована је обука из пружања прве помоћи за ученике седмог разреда наше школе.

Обележавање Дана планете Земље

У нашој школи у циљу обележавања 22. априла , Дана планете Земље, ученици су 20.априла имали едукативну радионицу. Сврха обележавања овог дана јесте да се упозори на опасност која прети животу на Земљи услед наглог развоја индустрије и пораста потребе за енергијом, што је довело до испуштања великих количина отровних супстанци у атмосферу и повећаног искоришћавања фосилног горива, а посредно утицало и на глобално загревање и климатске промене.

Крос РТС "Кроз Србију"

Данас, 11.05.2018. године 240 ученика наше школе је трчало крос РТС "Кроз Србију". Прва три ученика су награђена дипломама.

Избор уџбеника за први и пети разред

У току је поступак избора уџбеника за 2018/2019. годину, у основним школама Републике Србије за први и пети разред.

Постигнућа ученика наше школе

Ово пролеће је окитило Стапар више него иначе наградама са ђачких такмичења. Преко 30 ученика ОШ "Бранко Радичевић" се до сада окитило наградама и похвалама на разним такмичењима из природних и друштвених наука као и на различитим спортским такмичењима где су учествовали појединачно или екипно.

Пробни завршни испит

Обавештавамо Вас да ће се ове године пробни завршни испит одржати 13. и 14. априла 2018. године.

Изложба икона у нашој школи

У сарадњи са Културним центром "Лаза Костић" Сомбор у холу наше школе је постављена изложба икона академског уметника Братомира Стојиљковића из Сомбора. Леп увод у Васкршње празнике и интерактивна изложба о овом делом наше ликовне културе, традиције и духовности.